söndag, december 05, 2010

Islam 101111111...........

Awesome! Det finns lite redbarhet kvar i världen i alla fall. Nu gäller det att se över den evigt pågående islamologikursen som den svenska allmänheten genomgår. Min huvudhandledare kallar mig för perfektionist, de två andra för onödigt petig. Det ligger onekligen i min natur att rätta till saker som kan rättas till och som är inom gränsen för min radie och förmåga. Därför har jag sedan länge varit kritisk, inte bara till målformuleringen, utan även till hela kursplanen. Kalla mig för gnällig, men skulle du finna detta rimligt?

Core curriculum till kursen i islam- och muslimlära för den svenska allmänheten


Kurskod: FU666muzzies

Kursgivare: Allians för Sverige med mediala sympatisörer och knektar

Behörighet: inga särskilda, det är inte avancerad kärnfysik vi lär ut här

Övergripande målbeskrivning: den tillämpade kursen baseras på tvärvetenskap och empiri och ämnar förse det svenska folket med de mentala och praktiska verktygen som behövs för att metodiskt handskas med fenomenen islam och muslimer på svensk mark

Kursupplägg:

Kursen genomförs med hjälp av föreläsningar (debattprogram och riktade dokumentärer), grupparbeten med redovisningar (lägesrapporter, reportage och samlade studier), seminarier (inom ramen för organisatoriska och partipolitiska forum), praktiska övningar (i form av debatter och diskussioner med mindre kunniga i omgivningen) samt vardagstjänstgöring (i dem form som vederbörande anser sig göra mest skillnad). Under varje delkurs presenteras ansvarig(a) huvudföreläsare. Det ska dock nämnas att föreläsarlistan är flexibel och samtliga gör gästföreläsningar under de övriga delarna:

1. Islam – ursprung, historia och utbredning

Robert Spencer – erkänd författare och föreläsare med djupa kunskaper om islam samt rasistiskt hat mot muslimer att han själv skulle halshugga skäggmupparna och tygsveparna, bara han fick tillstånd till det.

2. Muhammed – profet, förebild, hänförare

Wafa Sultan
– psykolog och debattör med klar kännedom om profetens liv och lärdom. Denna kvinna är en insider och om någon kan bidra oss med information inifrån så är det hon. Ni ska se henne tilltala mussarna, jädrar alltså - om blickar ändå kunde döda…

Stanley Sjöberg – pastor och det frikyrkliga alternativet till muslimhatet. Här får man se att man inte behöver vara av särskild eller ens utan någon tro för att hata så man spricker.

3. Islam som lära och liv

Ayaan Hirsi Ali – kvinna från muslimsk stat. Det är väl nog, bara det? Ok, håll klaffen alla youtube-pundare som sett dokumentären om hennes lögnaktiga liv. Liv är precis det ni borde skaffa er innan ni svärtar ner folk med rena sanningar! Hmm..svärta ner….kan vi skriva så om henne på en kursplan? Hon äju ändå……em…..

Nima Daryamadj – exiliranier. Nuff said. Ali G-look-a-likes-united.

4. Islam i Europa och världen

Någon ur föreningen Humanisterna – en organisation som utgör en stabil plattform för antimuslimsk litteratur och där man levererat fler antimuslimska debattörer än folkpartiet har mycket att erbjuda. Lena Andersson, Christer Sturmark, Björn Ulvaeus – ja, egentligen är föreningens gemensamma nämnare en stark vurm för hur malplacerad islamisk muslimhet är bland mänskligheten. Med det medföljer givetvis muslimen.

5. Samtida islam, antropologi och muslimers identitet

Bröderna Ekeroth
– unga politiker och aktiva samhällsdebattörer. En av dem är riksdagsledamot. Pöjksen reser rike och land runt för att samla sympatier samt visa sitt stöd för motståndet mot vad muslimen utgör. Vid förhinder kan vem som helst från partiet vikariera för paret.

Gulan Avci – folkpartistisk politiker med passion för att uppdaga vad muslimen är och vad denne gör med sin omgivning. Sedan Mauricio Rojas lämnat partiet är Avci en av aspiranterna på hans plats som partiets invandrartuffing med särskild smak för muslimer, och då muslimska kvinnor som inte är klippta och skurna efter hennes bru….em….blåa mall.

6. Kvinnor och islam

Sara Mohammad – debattör och ordförande för föreningen Glöm aldrig Pela och Fadime. Att hon har efternamnet Mohammad är ett flagrant bevis del på att hon aldrig kommer att tala osanning och dels på att hon aldrig kommer att yttra något rasistiskt. Extra plus för hennes kollektivistiska tänk – ty – när en muslim begår ett brott bärs skulden av hela släkten, etniska gruppen och i längden hela den muslimska populationen. Här har vi en som inte räds dumpa muslimers mänskliga rättigheter som skitiga papper de verkligen är!

7. Modernitet och samhällslära

Dilsa Demirbag-Sten
– liberal författare och debattör. Folkpartiets evige debattskribent med ett förakt för muslimen som får färglagret på din bil att flagna av. En svidande förståsigpåare vars kunskaper om muslimen som särart och varelse alltid är lika aktuella som nödvändiga. Om livet hade haft en debattsida hade vi placerat henne där.

Nyamko Sabuni – folkpartistisk politiker, minister och inbiten detektor av muslimsk närvaro på icke-muslimsk mark. Man föreslår inte hijabförbud, obligatoriska gynundersökningar på flickebarn, sämre föräldraförsäkringsvillkor för invandrare samt säpo-övervakning av invandrare utan att veta mer än alla andra.

8. Politisk islam

Magnus Ranstorp – forskare vid försvarshögskolan med mångårig erfarenhet i terrorismstudier. Högerregeringens egen gullegris som obehindrat lägger undan sin akademiska integritet för att utföra politiska beställningsjobb. Den här killen ska man inte ta miste på!

Per Gudmundson – konservativ debattör och skribent på SvD ledarredaktion. Denna föreläsare har i många år slagit på trumman om hur farliga muslimer är, särskilt om de förenar sig och kämpar för gemensamma intressen. Då finns det inga nyanser, utan hela högen utgörs av livsfarliga galningar som sätter eld på allt som rör sig. Rätt kille för rätt jobb, helt enkelt!

Fredrik Malm – folkpartistisk riksdagsledamot, partiets utrikepolitiske talesman och inbiten agitator mot allt som muslimen rör vid.

9. Islamofobi – begrepp och politik

Philip Wendahl – folkpartist och sekreterare i hejarförbundet Liberal Mångfald. Det sistnämnda påvisar partiets sinne för realironi, om man nu kan kalla det så. Wendahl tillhör den skara som kan mycket om islamofobi, eller ”islamofobi” som han ser det som. Med klar insyn i politisk islam har denne bög vardagsexempel på varför muslimer inte kan utsättas för hat eller förakt. Hat och förakt ärver man, det är inget man förtjänar eller utsätts för!

10. Islam i Sverige

DN:s och SvD:s ledarredaktioner – mediala giganter på senare år valt att bli mer varse om muslimens och islams närvaro där de inte hör hemma. I samarbete med nationella och internationella kunniga om islam och dess framfart (se ovanstående lista) har dessa opinionsbildare fått klar inblick i riskerna som medföljer alltfår mycket gullande med muslimer. Dvs – beviljande av mänskliga rättigheter, friheter och respekt av personlig integritet.

Ytterligare gästföreläsningar kommer att hållas Bruce Bawer, Lisbeth Lindeborg, Kenan Malik, Erik Svanbo, Marit Wager, Lars Vilks, Bat Ye’or och Jimmie Åkesson samt diverse aktuella föreläsare.

Examination:

Närvaro vid föreläsningarna och tjänstgöringspassen är obligatoriska. Vid frånvaro vid obligatoriskt moment skall restuppgift göras som i sin tur ordineras av ansvariga föreläsare. Dessa kan utgöras av inlämningsuppgifter, schemasatta fältstudier i muslimtäta områden eller deltagande av offentliga debatter utan några förkunskaper. Kursen avslutas aldrig men det förekommer deltentamen som utgörs av de allmänna val som hålls i landet.

Betygsskala:

Patriot, Liberal, Svensk, Kulturrelativist, Terrorist
Skalan är i fallande ordning där K och T är underkända.

3 kommentarer:

Anonym sa...

LOL

Tack för det banana-man!

THE Banana sa...

Varsågod!

Har du betalat din terminsavgift? :p

Deeqa sa...

Bäst! Hoppas verkligen denna kurs utgår snart inshA :)